A New Work megoldásai - Flex Office Business Hubs

A New Work megoldásai - Flex Office Business Hubs

18 May, 2020

Vajon alkalmas az ingatlanod az újfajta ügyféligények kielégítésére?

A New Work Flex Business iroda koncepciója az új valósághoz igazítva

 

A New Work 360° Workspace megoldása egy olyan platform a landlordok számára, amely maximalizálja a az irodaterület profitját. A New Work, amely a legnagyobb független flex office szolgáltató Közép-és Kelet- Európában, az épület adottságainak részletes felmérése után a post-COVID standardeknek megfelelő átalakításokat végez a területen, üzleti alapokra helyezve és kihangsúlyozva annak attraktivitását, biztos jövedelemforrássá téve azt. A 360° Workspace platform segítségével a tulajdonosak pontosan és gyorsan tudják követni az eredményeket, a New Work pedig segít a tranzakciók idejét hónapok helyett néhány hétre redukálni.

 

A COVID-19 pandémiát követő időszakban az ingatlantulajdonosok kénytelenek lesznek mind fizikai, mind működésbeli változásokat véghezvinni, hogy vonzóvá tegyék a kiadó területeket ügyfeleik számára. A helyzet bizonytalansága minden iparág üzleti szereplőit arra készteti, hogy felülvizsgálják üzleti terveiket, visszaszorítsák a költségvetésüket, ami miatt a tradicionális, hosszútávú irodabérlés lehetősége kevésbé vonzó számukra. A döntéshozás kritériumai a kisebb és nagyobb cégek esetében is nagy változásokon mentek keresztül az új, pandémia által befolyásolt világunkban.

 

Új korszak, új igények

”Az ügyfelek már most nagyobb érdeklődést tanúsítanak a flex office megoldások felé, az árat, elérhetőséget és lokációt tekintve” mondja Hubert Abt, a New Work CEO-ja és alapítója. “Azonban más faktorok is óriási szerepet játszanak, például, hogy milyen széles a szolgáltatási skála az adott épületben, az smart elektronikai rendszerek, amelyek energiatakarékosak, illetve lehetőség a modern technológiájú légkeringetésre… Az ingatlantulajdonosok kénytelenek lesznek eleget tenni ezeknek az új elvárásoknak és az új technológián alapuló szolgáltatásokat is biztosítaniuk kell majd a bérlőiknek.”

 

 

A New Work a legmodernebb flex office központokká változtatja a tradicionális irodaházakat

A Flex Office központ a New Work innovatív 360° Workspace modelljének alapja, amely lehetővé teszi, hogy a hagyományos irodaházak olyan komplexummá váljanak, amely hiánytalanul képes kielégíteni az újonnan kialakuló üzleti igényeket. Kombinálja a flexibilis és a tradicionális irodamodellt a Virtual Workspace modellel, a Meeting Hub, Work/Life Hub és a Space in the Cloud koncepciójával, hogy a bérlők és alkalmazottaik minden igényét kielégítsék.

 

A flex office központokat a New Work kezeli, így a tradicionális és a flexibilis irodai szükségleteknek is eleget tesz. Az épületeket a New Work saját Design Guide-ja alapján alakítja a post-COVID standardeknek megfelelően, míg a Flex Hub platformnak köszönhetően a sales, a marketing és az operations csapat folyamatosan biztosítja az ingatlan tulajdonosainak a valós KPI nyomon követését. A 360° Workspace modell növekvő profitot és ezzel az ingatlan értékének növekedését is biztosítja, miközben nagymértékben megkönnyíti a bérleti szerződések kivitelezésének módját és lerövidíti az ügyintézés idejét.

 

Hogyan működik?

Először is, a New Work szakértői egy teljeskörű épületfelmérés után, annak adottságai alapján targetálják azt a lehetséges ügyfélkört, amelyet érdekelhet az épület.

Ezután kiegészítő work/life bérlőket keresnek a közös területekre, általában a földszintre, helyet kap például hot desk, meeting és konferenciatermek, csomagpontok, kávézó, büfé, ATM. A szolgáltatói skála összetétele minden esetben az adott helyszíntől függ, és attól, hogy mely szolgáltatók tehetik még vonzóbbá a célcsoport számára a lokációt.

 

Végezetül, a New Work Flex Hub platformja integrálja a kulcsfontosságú teljesítménymutatókat, amelyek célja meglévő ügyfelek megtartása és a bevételek növelése egy olyan CRM rendszerrel, amely növeli az értékesítést és méri az egyes projektek hatékonyságát marketing szempontból.  A Flex Hub platform 0-24 elérhető az ingatlantulajdonosok számára annak biztosítása érdekében, hogy mindig tisztában legyenek ingatlanjuk lízingjével és működésével.

 

Kontakt:

 

Grzegorz Frydrych

Global Marketing Director New Work

Tel.: +48 508 690 599

e-mail:  [email protected]

 

Weronika Janda

Senior Consultant 38 Content Communication

Tel.: +48 504 480 184

e-mail: [email protected]

 

Csutorás Anna

Marketing Specialist

Tel.: +36 70 366 1068

e-mail:  [email protected]